Ny design snart.

Jag håller på fixa en ny design till bloggen! Just so you know.
Förlåt för kass uppdatering..

Sitter på skolan och är sjuk.

Jag är fortfarande sjuk, men orkade inte ligga hemma själv hela dagen medans alla andra är i skolan så jag åkte ändå. Jag har iallafall svenska nu, ska skriva en saga men kommer verkligen inte på något. Såg nu också att bilderna jag la in igår såg förjävliga ut på denhära datorn, det såg säkert bara bra ut på min. Men aja, spela roll! Ochj ja varför är det alltid potatis på skolan, jämt hela tiden. Blir less på potatis... Ska försöka jobba nu, Ciao!

Photoshopa ögonfärg. Sjukling

Jag har blivit sjuk, mår verkligen piss. Huvudvärk, kallsvättas, trött och fryser snart ihjäl.. Jag kommer inte uppdatera något mer idag för jag ska lägga mig och sova. Men ni får en PS bild iallafall!



Före



Efter



Hel bild.

Målat!

Nu har jag precis kommit hem, har varit och hjälpt Jocke att måla garaget med Anna och Daniel. Det första Anna gjorde var att lyckas hä all färg på sig själv istället för väggen, du är allt för söt! <3 Men sen gick det bara bra, Jocke var nog bäst på att måla väggen ist för överallt annars. Medans Daniel spillde på golvet, Anna på sig själv, och jag på kläderna och på något mystiskt sätt mellan benen också.. Men det blev fin fint, alltså väggen! Men det blev inte helt klart ikväll, en halv vägg kvar som Anna och Jocke ska göra klart imorgon :) Nej nu ska jag ta och sova! Gonatt!


Ja som sagt, kläderna...

Cambilder.








Dålig uppdatering

Har märkt att jag har verkligen inte tid med att blogga regelbundet egentligen. Men jag ska såklart göra mitt bästa, dom senaste dagarna har jag bara mått allmänt dåligt. Så det är därför jag inte bloggat. Jag vet heller inte vad jag ska skriva om, har funderat på att börja med ''dagens outfit'' Men dom senaste dagarna har jag mest bara legat i sängen och tagit det lugnt i mjukiskläder och det är ju som inget att ta kort på.. Men det kommer nog så småning om. Ska till skolan imorgon så då lär jag ju ta kort innan jag far så ni får se!

Så jävla less.

Jag är så jävla less nu. Jag hatar dehära/sånhära. Vet fan inte vad jag ska göra. Känns att vad jag än gör så blire ändå inte rätt och åh. less less less. IDIOT! Bloggar när jag är på bättre humör.

Amy Nicoletti

Amy Nicoletti är så sjukt snygg. Jag vet inte vad jag mer ska säga om henne, hon är/har varit med i programmet L.A Ink men jag bara älskar hennes röst och gah hennes utseénde hon är så vacker!


Bild från google.




Gonatt Onsdag!

Jag är så sjukt trött, så nu tänker jag lägga mig.




Kungarna av Tylösand

Jag tycker det är så sjukt roligt, jag älskar verkligen när folk gör bort sig i tv. Lixom vafan dom knullar i tv och har sig, verkligen gör bort sig totalt. Haha dom måste ju tänka med arslet! Men jag älskar det!


Bild från google.

trött

Idag mår jag inet så bra, så jag har legat i sängen hela dagen. Eller iaf till typ 14:00 därför jag inte har skrivit något. Jag har absolut ingenting att skriva, eftersom jag inte gjort något idag. Så det blir nå roligare inlägg senare. Kanske ett videoinlägg eller något, vi ser väl. Ciao!

Castle Crashers

Jag måste bara tipsa alla om Castel Crashers (tvspel). Det är så sjukt roligt, man kan spela fyra spelare, sen spelar alla på samma skärm alltså teamplay. Jag och Humi satt och spelade dehära spelet dag ut och dag in förut. Skit kul! Fast det kan vara lite ''töntigt'' eller jag vill hellre säga att man skrattar mycket, om man tittar noga på vissa ställen. Men min humor är ju min humor ^^


Stan med Anna och Daniel

Nu har jag precis kommit in, har varit med Anna och Daniel i stan åkt mest rumt och nördat. Det finns inte så mycket att göra här i stan på kvällarna, eller inte på dagarna heller men ändå. Idag kom jag iaf i tid till skolan, känner mig så duktig! Efter skolan så gick jag på stan med Sanna, käkade massa gott å nyttigt. Sen var jag ju som sagt med Anna och Daniel.


Jag just nu, ganska sliten jag vet..

Partierna

Håller på med en svenska uppgift nu där jag ska skriva och förklara vad alla partier står för och sånt. Och jag vet ingenting om något parti alls, så det är inte direkt det enklaste. Sen finns det inga bra sidor heller där står, så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa dehär..

Förövrigt så är jag på super bra humör, har ingen speciell anledning utan bara är det. Håller på planera lite inför helgen, nej nu måste jag fortsätta jobba. See you later, Ciao!

-

I don't know what to do, It's totally up to you now.

Design, klag och MER <3

Så nu är jag äntligen klar med Annas design på bloggen, men blev inte helt nöjd, så är inte helt klar än. Men nästan! Skönt. Ikväll när jag satt och åt middag så kom Daniel förbi och överaskade mig, så gulligt. Sen så då var jag med honom några timmar, så det är min ursäkt till varför jag inte skrivit något. Och jag hatar att det alltid är bra program sent på vardagarna sen bara skit på helgerna. Jag somnar aldrig på vardagarna för jag sitter och tittar på tv hela nätterna. Så jag är ganska duktig på att försova mig.. Men det ska de bli ändring på!




Jag just nu med min kära MER ♥

Clowner.

Någonting som jag hatar och verkligen är livrädda för är clowner. Det är absolut det värsta som finns. sist jag träffade en clown det var på Gröna lund för kanske två årsen och jag lovar, så fort jag såg den, sprang jag tills jag hittade något att gölmma mig bakom, och började seriöst grina. Dom är så äckligt läskiga! Näsan, ögenon, håret, sminket, munnen, uuuuuuh..


Bild från google.

Sitter på skolan, har svenska..

Hej bloggen!
Nu sitter jag på skolan, har svenska och vet inte vad jag ska skriva, ska som tänka in i framtiden att jag är runt 25 år kanske, Sen ska jag söka jobb och sånt. Svårt som fan. Men iallafall. Efter skolan ska jag följa med Anna hem, sen ska jag hjälpa Julia med att fixa Desperate Housewives. Och haha, Stephane sitter och spela nå jävla spel där mans ka klämma finnar, normalt... Men nej, nu måste jag börja jobba så jag blir klar någongång! See you later, Ciao!


Gonatt!

Så nu hade jag tänkt att stänga av datorn och lägga mig i sängen och titta på CSI NY. Jag har så sjukt ont under brösten. Vet inte varför, men det gör svina ont.. Får väl hoppas på att det är bättre imorgon. Ni får sova så gott, så hörs vi imorgon! Ciao

Jag för några timmar sen (inte så snyggt med armen jag vet)

Tv dags!

Så nu har Anna åkt hem, jag har äntligen fått henne att skaffa en blogg! *stolt* Vi har mest bara suttit på mitt rum och tagit det lugnt, har varit mycket mysigt. Nu ska jag ta och bosätta mig framför tvn!

21:00 Irene Huss
22:50 Kungarna av Tylösand
23:50 CSI NY
00:50 CSI Miami

Ciao!

Är med Anna.

Nu sitter jag och Anna i min säng, har precis kommit på hur man använder hennes cam, så vi har nördat den. Haha håller på dö av skratt! Skriver senare istället. Ciao!


Jag och Anna just nu

Smink tutorial

Jag har haft så sjukt tråkigt idag, så jag bestämde mig för att göra en sminkvideo. Jag är nyvaken på videon, så ursäkta mitt utseende och röst XD.







Nyvaken

Så nu har jag vaknat! Igår for jag ut och var med Anna och Ulf, riktigt mysigt, träffade massa folk och sådär,. Vi gjorde som inget spec, åkte mest bara runt i stan. Jag rensade precis min garderob, hittade massa kläder som jag inte använder som jag hade tänkt att ge till min lilla syster Lovisa. Får bara hoppas att hon vill ha något. Haha! Fika dags nu, Ciao!


Jag och min vovve <3

<3


Mehee

Så nu sitter jag här igen, pratade med Anna för ett tag sen, hon var påväg till Marie och senare skulle jag och hon åka med Ulf. Jag har iaf fixat mig nu. Ja justja mamma är på surströmingsfest blä, men iaf jag fotade henne lite innan hon for, tänkte jag skulle lägga in dom i datorn, sen ladda upp dom så får ni se ^^ Ciao!

Jag just nu:





Eminem ft Rihanna - Love The Way You Lie

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffin' paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind at his back
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie, I love the way you lie

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
In Your words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down
Pin 'em
So lost in the moments
When you're in 'em
It's the rage that took over
It controls you both
So they say it's best
To go your separate ways
Guess that they don't know ya
Cause today
That was yesterday
Yesterday is over
It's a different day
Sound like broken records
Playing' over
But you promised her
Next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that's why they call it window pane

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie, I love the way you lie

Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded
Baby please come back
It wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I'm pissed
I'll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it's lies
I'm tired of the games
I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fuckin' leave again
I'ma tie her to the bed
And set this house on fire

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie, I love the way you lie

Första inlägget.

Så nu har jag skapat en ny blogg igen, blev så less på den andra, designen osv. Så jag gjorde en helt ny blogg. Har hållit på med den typ hela dagen känns det som. Just nu sitter jag bara här i sängen, lyssnar på musik och tittar lite på tv (Sandor /slash/ Ida) Det var år sen jag såg den, tyckte den var as bra förut XD men inte nu längre direkt. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, ville vara med Anna men hon skulle träffa Marie innan hon åker hem. Så jag ska väl börja med att fixa mig iallafall, sen ser vi väl vad som händer. Ska kila nu, Ciao!

RSS 2.0