Hos frun!

Sitter just nu hos Terese, längesen jag träffade min fru <3 Jag har inte tid att skriva mer just nu, skriver senare CIAO!

Hihi, jag ser plutti liten ut ^^

Träffa Carolin på stan.

Nu sitter jag här, har precis fixat klart mig. Ska snart in till stan och träffa Carolion, har ganska mycket att prata om och sånt. Så ja,


Jag idag.

En snygg höst outfit!



Tycker denhär outfiten är så sjukt snygg! Jag älskar verkligen skorna, dom är så ja. snygg!

Fest ikväll!

Idag klev jag upp runt 07 för att gå ut med vovven eftersom mamma försöker sluta röka så vill inte hon gå ut på morgonen då hon är som meströksugen osv. Så då är jag snäll och gör det åt hon :> Förövrigt så ska jag in till stan senare runt 13.30 och träffa Sanna, jag ska försöka hitta en vinterjacka, lösögonfransar och sen ska jag också gå på Make Up Store med mamma som skulle komma in efter jobbet! ^^

Jag kommer inte kunna skriva något mer ikväll eftersom jag ska festa med några hos Sanna ikväll och där har dom inget internet och sådant. Kommer troligtvis heller inte ta med mig kameran för jag orkar verkligen inte gå runt och ta kort XD Så vi hörs imorgon! Hoppas ni får en bra Fredag! Ciao :)


Jag ikväll! :>

Mot stan!

Nu drar jag in till staden! Hörs senare ^^




Jag idag! (:

Jag suger på att uppdatera!

Haha fan vad jag är dålig på att uppdatera.. Men iaf ni kanske undrar vad jag gör nu för tiden, eller kanske inte eller ja spela roll. Tänker iaf berätta! Just nu är jag mestadels hemma hela vardagarna, alltså går inte i skolan. ni tycker säkert det är dumt men jag ska iaf söka en utbildning i Östersund nu som börjar i Februari så jag bara hoppas på att komma in på den! Men senare idag sak jag gå till Make Up Store och höra om dom tar in praktikanter någon dag i veckan. Så jag får någon slacks sysselsättning på vardagarna. Ciao!

47 49 Gonatt!

Idag har jag varit på Ö&B med mamma, vi handlade lite och så. Hade egentligen tänkt att gå till Sanna och Daniel nu, men jag är så sjukt trött så ska nog sova en sväng. Vill också hinna träffa Carolin innan hon far men det lär ju inte bli av :( Hoppas du får det trevligt <3
Nej nu ska jag sova! Gonatt ^^


Jag tidigare idag.

How To Train Your Dragon

Måste bara starkt rekommendera denna film, den är så sjukt bra. Det går verkligen inte att beskriva. Bästa filmen jag sett på läääänge! Jag grät en del, och jag dog av skratt av många scener i filmen! Den är så ja. jag vet inte hur jag ska förklara. SE DEN säger jag bara!






Han är ju så sjukt söt så jag dör!!

Tävling hos fabforfight

Okej jag trodde aldrig att jag skulle vara med i någon tävling. Men nu tänkte jag att äh, vad har jag att förlora. Sen har jag så sjukt tråkigt. Och Jag älskar verkligen deras blogg så att ja.

Jag är med och tävlar om Eyedust och glitter ifrån Anmas Rucci hos http://www.fabforfight.com/

(Bild från tävlingen)



Hos mormor.

Jag har inte haft något internet det är därför jag inte har skrivit. Har också en damp telefon som knappt laddar så därför jag inte hört av mig typ till någon. Men iaf, nu är jag hos mormor, ska sova här inatt. Skönt att komma hemifrån..
Jaja, ikväll ska jag iaf bara vara här, ska kanske träffa Carolin en sväng senare. Jag har inte så mycket att skriva, sitter heller inte på min dator. Så kan inte lägga upp några bilder heller..

Anna Gästbloggar

Hej Hallå Alla!  Ikväll rår jag om Emmelie, sicken jävla lyx alltså :D  Nu ska vi gå till kvantum och köpa chips , Mums!  Emmelie din sötnos, Anna tycker om dig :)
Puss på dig och er andra.
/ Anna



Bakis..

Idag är jag bakis som en jävla gris. Ont i magen som fan och massa.. Min tå har iaf börjat blive bättre! Så något positivt iaf.  ^^ Idag har jag bara legat i sängen hela dagen och spelat sims som en nörd.


Jag just nu, hörlurar, bakis och mjukiskläder.

Hos Carolin

Just nu sitter jag hemma hos Carolin, har tänkt sova här inatt och eftersom hennes internet är damp på hennes dator så snabbar jag mig med att skriva ett inlägg från min braa dator!!! :) Hahah nejmen, ja jag har ingenting att skriva datorn dör snart glömde såklart laddaren hemma -.- SMIDIGT....


Jag och Carolin just nu,

Färgstarkt.


Dum cam.

Försökte spela in ett videoinlägg men man hörde mig verkligen inte. Orkade inte ta fram filmkameran så jag testade med camen på datorn istället men det failade ju. Så ja jag skriver väl istället då. Förlåt för att jag verkligen inte uppdaterat men det är saker som hänt och jag har verkligen in orkat då. Men nu är det mesta löst eller aa, det är väl bättre iaf. Så nu kommer det bli bättre uppdatering! :D Och designen jag höll på med har jag inte gjort klar än. Har typ inte haft tid och sådant. Men nu ska jag titta på Heroes. See you later!


Yeah, jag just nu ;D haha.

I wish

Jag önskar att jag kunde vara med dig, fast om jag blir sårad.
Men det här sårar mig nästan ännu mer.

less.

Åh helvete vad less jag blir när folk inte fattar, och sen när dom itne fattar att dom inte fattar. Och att dom tror något helt fel när man säger en sak säger dom att man menar en annan och ååååhhhh.... Du kan inte just nu och DET VET JAG. Det har jag sagt därför har jag också sagt att när du kan kan du höra av dig så löser vi det då. Men just nu vill jag slippa fundera varje jävla dag, så jag kan tänka lite på mig själv och allt, men det fattar inte du istället säger du ''ha ett bra liv'' ''jag skiter i det'' ''skitsamma'' och gör mig ledsen och det skiter du i såklart.

Väntar på Anna

Har sovit ca 3½ h inatt. Har verkligen jätte stora sömnproblem just nu.. Men det löser sig väl tillslut! :)
Jag sitter nu och väntar på Anna, vi ska färga hennes hår efter hon har varit hos frissan, Blir lite spännande eftersom jag aldrig färgat hennes hår och vet inte hur hennes hår ''reagerar'' när man färgar det.


Jag just nu.

Pink



T-shirt:  www.chaoticclothing.co.uk
Rosett: www.bluebanana.com
Bälte: www.blubanana.com
Paraply: www.modcloth.com
Vantar: www.yesstyle.com
Skor: www.endless.com
Örhängen: www.zappos.com
Armband: www.hottopic.com
Klocka: www.johnlewis.com

RSS 2.0